Schade of ongeval ? 24/7 bereikbaar via  info@certisgroep.be  03 677 07 77

Hospitalisatieplan

Sparen voor een flexibele hospitalisatieverzekering

Iedereen die zichzelf en zijn gezinsleden wenst te verzekeren voor financiële gevolgen van een ziekenhuisopname en niet via de werkgever is verzekerd, kan een hospitalisatieplan afsluiten. Zeker wanneer u een flexibele hospitalisatieverzekering wenst, is dit een interessante formule.

Meer weten? Klik HIER voor meer informatie over een individueel hospitalisatieplan.

Flexibel hospitalisatieplan

Bent u nu collectief verzekerd via uw werkgever? Wilt u de zekerheid hebben om later of op het moment dat u even tussen twee collectieve contracten in zit, toch verzekerd te blijven tegen een betaalbare premie? Kies dan voor een hospitalisatieplan met een grote flexibiliteit.

  • flexibiliteit bij activeren of desactiveren én met garantie van een continue verzekering
  • flexibiliteit bij premiebetaling: afhankelijk van uw persoonlijke, financiële situatie kan u tijdelijk meer of minder sparen - bijvoorbeeld met een bijstorting bij uw pensionering.

Geen dubbele verzekering

Met het KBC-Hospitalisatieplan bouwt u in alle veiligheid een spaarreserve op. Heeft u een individuele KBC-Hospitalisatieverzekering? Dan kan u de premies daarvoor met die spaarreserve automatisch betalen. U kan uw hospitalisatieverzekering aanpassen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Als u in de toekomst verzekerd bent met de hospitalisatieverzekering van uw werkgever of tijdens een verblijf van minstens zes maanden in het buitenland kan u tijdelijk uw hospitalisatieverzekering stopzetten. Zo vermijdt u een dubbele verzekering.

Welkom op afspraak
Snel iets afgeven, of een afspraak maken?
Dat kan, onze deur is open van maandag t.e.m. vrijdag
9u00 tot 12u00 - 14u00 - 17u00

KBC Mobile
Installeer KBC Mobile (ook al bent u geen KBC klant): digitaal polissen raadplegen, schade aangeven & mee opvolgen.