Schade of ongeval ? 24/7 bereikbaar via  info@certisgroep.be  03 677 07 77

Verzekering voor uw bedrijf

De beste bescherming

Uw bedrijf en uw medewerkers verdienen de beste bescherming. Certis Verzekeringen werkt graag een oplossing uit op maat van uw zaak. Zodra wij uw verzekeringsbehoeften kennen, denken onze persoonlijke adviseurs met u mee over het correct verzekeren van uw bedrijf.

Risico's juist inschatten

Eén van onze medewerkers komt bij u langs. Samen maken we een juiste inschatting van uw werkelijke risico’s en verzekeringsbehoeften. Wij streven naar een lange termijnrelatie, waarbij we service, flexibiliteit en duidelijke communicatie heel belangrijk vinden. Zo nemen wij spontaan contact op om u uit te nodigen voor gesprek. Daarin evalueren we uw polissen en stellen we een optimalisatie voor waar het ons nodig en interessant lijkt.

Totaalpakket op maat

Bij een schadegeval komt Certis Verzekeringen naar u toe. Wij gaan uw belangen behartigen. Zowel bij de eerste vaststellingen als bij de komst van een expert staan wij u bij met raad en daad. Ter plaatse als het nodig is en anders via uw persoonlijke adviseur vanuit ons kantoor.

U kan bij Certis Verzekeringen terecht voor het totaalpakket van verzekeringen wat uw bedrijf nodig heeft. Neem vrijblijvend contact op om samen te bespreken hoe wij uw bedrijf correct kunnen verzekeren. Uw zaak en uw medewerkers verdienen de beste bescherming! We zullen uw vertrouwen niet beschamen.

Welkom op afspraak
Snel iets afgeven, of een afspraak maken?
Dat kan, onze deur is open van maandag t.e.m. vrijdag
9u00 tot 12u00 - 14u00 - 17u00

Telefonisch antwoordapparaat – Christina's voice
Welkom bij kantoor Certis, KBC Verzekeringen
Belt u voor een schademelding?
Gebruik dan KBC Mobile of Touch voor een vlotte aangifteregistratie.
Voor dringende bijstand? Bel 016 24 24 24.
Of spreek uw onderwerp in waarvoor u belt en we nemen je bericht in behandeling.
Graag tot binnenkort!

KBC Mobile
Installeer KBC Mobile (ook al bent u geen KBC klant): digitaal polissen raadplegen, schade aangeven & mee opvolgen.