Schade of ongeval ? 24/7 bereikbaar via  info@certisgroep.be  03 677 07 77

Verzekeringen voor uw gezin

Optimale bescherming voor u en uw gezin

De medewerkers van Certis Verzekeringen werken graag als uw persoonlijke adviseur voor al uw verzekeringen. Wij denken met u mee om tot een optimale bescherming te komen van u en uw gezin.

Wij starten steeds met een grondige analyse van uw situatie, zodat wij een juist beeld krijgen van uw werkelijke risico’s en verzekeringsbehoeften. Graag komen wij persoonlijk bij u langs om een correcte inschatting te kunnen maken.

Vervolgens werken wij graag een voorstel uit, volledig op maat van uw gezin. Als partner van KBC Verzekeringen bieden wij u kwaliteitspolissen aan de juiste premie aan.

Risico's juist inschatten

Eén van onze medewerkers komt graag bij u langs. Samen maken we een juiste inschatting van uw werkelijke risico’s en verzekeringsbehoeften. Wij streven naar een lange termijnrelatie, waarbij we service, flexibiliteit en duidelijke communicatie heel belangrijk vinden. Zo nemen wij spontaan contact op om u uit te nodigen voor gesprek. Daarin evalueren we uw polissen en stellen we een optimalisatie voor waar het ons nodig en interessant lijkt.

Totaalpakket op maat

Bij een schadegeval komt Certis Verzekeringen naar u toe. Wij gaan uw belangen behartigen. Zowel bij de eerste vaststellingen als bij de komst van een expert staan wij u bij met raad en daad. Ter plaatse als het nodig is en anders via uw persoonlijke adviseur vanuit ons kantoor.

U kan bij Certis Verzekeringen terecht voor het totaalpakket van verzekeringen wat u nodig heeft. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken om u en uw gezin correct te verzekeren.

U en uw gezin verdienen de beste bescherming! We zullen uw vertrouwen niet beschamen.

Welkom op afspraak
Snel iets afgeven, of een afspraak maken?
Dat kan, onze deur is open van maandag t.e.m. vrijdag
9u00 tot 12u00 - 14u00 - 17u00

Telefonisch antwoordapparaat – Christina's voice
Welkom bij kantoor Certis, KBC Verzekeringen
Belt u voor een schademelding?
Gebruik dan KBC Mobile of Touch voor een vlotte aangifteregistratie.
Voor dringende bijstand? Bel 016 24 24 24.
Of spreek uw onderwerp in waarvoor u belt en we nemen je bericht in behandeling.
Graag tot binnenkort!

KBC Mobile
Installeer KBC Mobile (ook al bent u geen KBC klant): digitaal polissen raadplegen, schade aangeven & mee opvolgen.