Schade of ongeval ? 24/7 bereikbaar via  certis@certisgroep.be  03 677 07 77

Verzekering voor uw bedrijf

De beste bescherming

Uw bedrijf en uw medewerkers verdienen de beste bescherming. Certis Verzekeringen werkt graag een oplossing uit op maat van uw zaak. Zodra wij uw verzekeringsbehoeften kennen, denken onze persoonlijke adviseurs met u mee over het correct verzekeren van uw bedrijf.

Risico's juist inschatten

Eén van onze medewerkers komt bij u langs. Samen maken we een juiste inschatting van uw werkelijke risico’s en verzekeringsbehoeften. Wij streven naar een lange termijnrelatie, waarbij we service, flexibiliteit en duidelijke communicatie heel belangrijk vinden. Zo nemen wij spontaan contact op om u uit te nodigen voor gesprek. Daarin evalueren we uw polissen en stellen we een optimalisatie voor waar het ons nodig en interessant lijkt.

Totaalpakket op maat

Bij een schadegeval komt Certis Verzekeringen naar u toe. Wij gaan uw belangen behartigen. Zowel bij de eerste vaststellingen als bij de komst van een expert staan wij u bij met raad en daad. Ter plaatse als het nodig is en anders via uw persoonlijke adviseur vanuit ons kantoor.

U kan bij Certis Verzekeringen terecht voor het totaalpakket van verzekeringen wat uw bedrijf nodig heeft. Neem vrijblijvend contact op om samen te bespreken hoe wij uw bedrijf correct kunnen verzekeren. Uw zaak en uw medewerkers verdienen de beste bescherming! We zullen uw vertrouwen niet beschamen.

Welkom op afspraak
Afspraken bij voorkeur telefonisch of MS Teams.
Indien u ons een bezoek wenst te brengen, bekijken we graag samen de mogelijkheden.

Contacteer ons via deze pagina, via certis@certisgroep.be of telefonisch op het nummer 03 677 07 77.

Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak 9u00-12u00 en 14u00-17u00
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak 9u00-12u00 en 14u00-17u00
Vrijdag op afspraak

KBC Mobile
Installeer KBC Mobile (ook al bent u geen KBC klant): digitaal polissen raadplegen, schade aangeven & mee opvolgen.