Schade of ongeval ? 24/7 bereikbaar via  info@certisgroep.be  03 677 07 77

Patrimoniumverzekering

Bescherm uw bedrijfsgebouwen en woning

Neem contact op met Certis Verzekeringen als u een waardebepaling van uw patrimonium nodig heeft in het kader van verzekerd kapitaal. Wij zijn één van de weinige agentschappen die deze waardebepalingen mogen uitvoeren.

Kies voor de ervaring van Certis Verzekeringen als u als ondernemer een opstalverzekering of een casco assurantie wilt afsluiten.

Informatiedocument patrimonium

Beschadigde woning of inboedel volledig vergoeden

Vóór u een brandverzekering afsluit, ramen wij via een evaluatierooster de waarde van uw woning. Met dit evaluatiesysteem berekenen wij ook de waarde van uw inboedel.

Gebruikt u dat evaluatierooster dan geldt in een schadedossier de evenredigheidsregel niet. Dit betekent dat bij de terugbetaling van de schade de verzekeraar geen rekening zal houden met de verhouding tussen de verzekerde waarde en de werkelijke waarde. De verzekeraar zal de volledige waarde van de beschadigde woning of inboedel vergoeden.

Uw verzekeraar begrenst de vergoedingen waarop u na schade recht heeft tot een bepaald bedrag. Dat gebeurt vaak in een diefstalverzekering. Ligt de waarde van gestolen voorwerpen hoger dan het vooropgestelde plafond, ontvangt u een bedrag waarmee u misschien die goederen niet opnieuw kan kopen.

Ons advies: lees uw contract aandachtig en informeer of wij de verzekerde waarde niet kunnen aanpassen voor alle goederen of voor specifieke voorwerpen zoals juwelen, schilderijen, fietsen, bedrijfsinstallaties, … om zeker te zijn dat eventuele schade voldoende is gedekt.

Verzekerde bedragen indexeren

De waarde van gebouwen evolueert. Om de verzekerde waarde van uw bezittingen in uw brandverzekering actueel te houden, indexeert uw verzekeraar verzekerde bedragen. Dit gebeurt aan de hand van de ABEX-index

Welkom op afspraak
Snel iets afgeven, of een afspraak maken?
Dat kan, onze deur is open van maandag t.e.m. vrijdag
9u00 tot 12u00 - 14u00 - 17u00

Telefonisch antwoordapparaat – Christina's voice
Welkom bij kantoor Certis, KBC Verzekeringen
Belt u voor een schademelding?
Gebruik dan KBC Mobile of Touch voor een vlotte aangifteregistratie.
Voor dringende bijstand? Bel 016 24 24 24.
Of spreek uw onderwerp in waarvoor u belt en we nemen je bericht in behandeling.
Graag tot binnenkort!

KBC Mobile
Installeer KBC Mobile (ook al bent u geen KBC klant): digitaal polissen raadplegen, schade aangeven & mee opvolgen.